Karitatív programok

Karitatív kutyás túra

Karitatív kutyás túra

Ezen a programon lehetőségetek nyílik, hogy egy állatmenhely lakóinak életét szebbé tegyétek és közben egy jót túrázzatok együtt. Ezek az állatok a gazdira találásukig kenelekben élnek, kevésszer adódik alkalmuk egy ilyen sétára, mely számukra hatalmas boldogságot jelent. A csapat egy képzett túravezető kíséretével, egy rövid eligazítás után, elviszi a menhely kutyusait egy hosszabb erdei túrára. Párosával 1-1 kutyust viszünk el, hogy a sokszor mozgékony, energikus kutyusok mellé, mindenkinek legyen váltótársa. A programon lehetőség van további adományozásra is a menhely részére.
Menhely felújítás

Menhely felújítás

A programon egy általunk javasolt állatmenhelyet újítotok fel. Az állatmenhellyel együttműködve, az ő kéréseiket, álmaikat váltjuk valóra azzal, hogy egy nap alatt felújítjuk, megszépítjük, kitakarítjuk a kis lakóiknak az otthonát. Komplexebb munkálatok során szakemberek segítségét is kérjük, akiknek az irányítása alatt végezzük a feladatokat. A nap végén megcsodálhatjuk, hogyan veszik birtokba megújult otthonukat a kutyusok.
Intézmény felújítás

Intézmény felújítás

Ezen a programon a résztvevők 1 napot töltenek el a kiválaszott intézményben (gyermekotthon, idősotthon, rászoruló óvoda, stb.), ahol valóra váltják az ottani kívánságokat. Csiszolunk, festünk, fúrunk-faragunk, régi dolgokat újítunk meg vagy éppen új csodás dolgokat hozunk létre. A nap fénypontja, mikor a munkálatok után találkozhatunk az intézmény lakóival és láthatjuk, hogy ragyogó szemekkel veszik birtokba felújított otthonukat.
Szedd a lábad és a szemetet!

Szedd a lábad és a szemetet!

A programon a csapat segítségével városi vagy természeti területet szabadítunk meg a sok sok szeméttől, miközben egy jót sétálunk, túrázunk. A szemetet temészetesen szelektíven gyűjtjük és a megfelelő helyre juttatjuk el a programot követően.

Írj nekünk

info@creativiteam.hu
Hívj minket
PANÁK VERONIKA: +36 30 872 80 55
SZARKA GRÉTA: +36 30 947 20 70