Kreatív programok

Painting puzzle

Painting puzzle

A programon a résztvevők igazi festőművészekké válhatnak. A csapat több kisebb festővásznat kap, amiket külön-külön kell megfesteniük úgy, hogy a végén puzzle szerűen, a sok kisebb alkotás összerakva egy teljes képet alkossanak. A képen megjelenhet a cég logója, mottója, színei, de szólhat akár egy adott témáról (pl. környezetvédelem) is.
ÉpítŐK

ÉpítŐK

A programon a kisebb csapatok csapatépítő játékok során pénzt gyűjtenek, hogy fel tudják építeni belőle a megbeszélt építményt! A program második felében, a csapatok asztaluknál ülve kartondobozokból és egyéb anyagokból megépítik az épület egy részét. A nap fénypontja, mikor a több kisebb csapat összerakja az építményét és megépül a közös alkotás!
Plane Race

Plane Race

A résztvevők a program első felében különböző csapatépítő játékokban összegyűjtik a repülőgép építéshez szükséges anyagokat, kreatív eszközöket. A program második felében indulnak a tervezési, építési munkálatok. A csapatoknak minél nagyobb, színesebb, kreatívabb repülőket kell építeniük, melyekkel a végén egy izgalmas futamon vehetnek részt. A versenyen több kategóriában indulnak az elkészült repülőgépek: dizájn verseny, gyorsasági verseny, levegőben maradás verseny, stb.
Árnyékszínház

Árnyékszínház

A résztvevők az Árnyék Színház színészeivé válnak és különböző játékos csapatépítő feladatokat teljesítenek, melyekért cserébe film/mese/színházi darabot kapnak. Miután az összes játékban részt vettek, egy nagy vászon mögött elő kell adniuk árnyékaikkal az általuk leginkább jellemzőnek gondolt jelenetet az adott műből.
Csapat Rally

Csapat Rally

A program résztvevői egy napra a Forma 1 világába csöppenhetnek. A program első felében a résztvevők csapatépítő próbatételek teljesítésével, autóalkatrészeket, dizájn elemeket gyűjthetnek, majd a program második felében a csapatoknak meg kell alkotniuk a saját Forma 1-es versenyautóikat, pilótájuk versenyruháját és a sajtófőnök beszédét. A hivatalos sajtótájékoztató után indulhat a Forma 1-es Nagydíj, ahol kiderül melyik Forma 1-es csapat alkotta a leggyorsabb és legdizájnosabb járművet. Vigyázz, kész, RAJT!
Kékfestő mesterek

Kékfestő mesterek

Ezen a különleges programunkon a résztvevők egyszerre nyerhetnek betekintést és próbálhatják ki a több évszázados hagyománnyal rendelkező, UNESCO elismerésben részesülő kékfestés mesterséget, valamint építhetik, fejleszthetik a csapategységüket. A programon a kisebb csapatok csapatépítő próbatételek teljesítésével szerezhetnek a kékfestéshez szükséges információkat, anyagokat és eszközöket, majd ezeket felhasználva készíthetik el saját kékfestő vásznaikat.
Élő reklámszünet

Élő reklámszünet

A programon minden csapat egy reklámügynökséget képvisel, akik kapnak 1-1 tárgyat (akár a cég termékét, szolgáltatását), amit a lehető legkreatívabb, leghumorosabb és legmeggyőzőbb módon kell egy élő reklámfilmben reklámozniuk. Minden csapat kidolgozza saját stratégiáját, forgatókönyvét. A feladathoz különböző kreatív eszközöket, jelmezeket biztosítunk, illetve bármit felhasználhatnak, ami a kezük ügyébe kerül, illetve a helyszín adottságait is kihasználhatják. Ha minden csapat elkészült saját reklámjával és el is próbálta azt többször, együtt nézzük meg őket egy díjátadón a színpadon, ahol a legjobb reklámokat díjazásban részesítjük.
Hollywoodi csillagok

Hollywoodi csillagok

A program résztvevői egy napra Hollywoodi csillagokká válnak, ugyanis csapatoknak 1-1 ikonikus film részletét kell előadniuk a napfénypontjaként. A program első felében a csapatok amerikai dollárt gyűjtenek, majd ezekből a program második felében Hollywoodi filmstúdió kelléktárában kell bevásárolniuk az előadáshoz szükséges jelmezeket, eszközöket. A felkészülés és a próbák után pedig indul a CSAPÓ!
Láncreakció

Láncreakció

A programon a résztvevőknek minél kreatívabb és hosszabb pályát kell építeniük a kapott eszközökből. A hétköznapi tárgyakból álló pályáknak a lényege, hogy a pálya elején elinduló energia, végig menjen a pályán, úgy, hogy közben minél kreatívabb akadályokat küzdjön le maga elött. A programon az a csapat nyer, aki a leghosszabb és legkreatívabb pályát építi meg az adott idő alatt.

Írj nekünk

info@creativiteam.hu
Hívj minket
PANÁK VERONIKA: +36 30 872 80 55
SZARKA GRÉTA: +36 30 947 20 70