Téli, Ünnepi csapatépítéseink

winter 31

Ünnepi SePerc és Nyersz!

Az Ünnepi SePerc és Nyersz! programunkon a vidám és szórakoztató ügyességi vetélkedő 1 perces kihívási várnak a résztvevőkre.
A karácsonyi hangulat fokozása érdekében, ezen kihívások mindegyike valamely módon kapcsolódik az ünnephez. A szeretet ünnepére jellemező tárgyakkal kell a résztvevőknek 60 másodperc alatt teljesíteni a koncentrálást, problémamegoldó készséget és kitartást igénylő feladatokat.
graphicstock pensive santa claus pointing at clock showing five minutes to midnight_srgzmnljgw_thumb

Mentsük meg a Karácsonyt!

A Télapó manói a csapat segítségét kérik. Nyakunkon a Karácsony és a Télapó nyomtalanul eltűnt, az óriás puttonyban összekészített ajándékok szétszóródtak, így veszélybe került az ünnep és az ajándékok sorsa. A csapatnak minél előbb meg kell találnia a Télapót és összerendezni az ajándékokat. Ám a küldetést gonosz koboldok próbálják meghiúsítani, akik különböző kihívások elé állítják a résztvevőket!
christmas quiz 2020

Ünnepi kvíz

A programon a csapatoknak a téli időszakkal, szokásokkal, az Karácsonnyal kapcsolatos kérdéseket teszünk fel, melyeket minél rövidebb idő alatt kell megválaszolniuk. A kérdések témaköre többféle lehet, például karácsonyi filmek, zenék, gasztronómia, történelem, stb.
7g8a3387

Téli kincskereső túra

Ezen a programon a csapatnak, a téli erdő rég elveszett, lakatokkal lezárt óriás kincsesládáját kell megtalálnia. Ehhez azonban nemcsak a téli erdő nehézségeivel kell megbirkózniuk, hanem különböző ügyességi, logikai, kreativitást és bátorságot igénylő próbatételeket kell teljesíteniük.
566536a992f87 image

Karácsonyi filmforgatás

A csapatoknak 1-1 ikonikus karácsonyi filmet kell átdolgozniuk, majd jelmezek és kellékek segítségével előadniuk a premieren. A program végén Oscar szoborral díjjazzuk a legjobban teljesítő csapatot.
teli olimpiak tortenete

Téli Olimpia

2022-ben megrendezzük a Téli Olimpiát, ahol a résztvevők összemérhetik tudásukat különböző játékokban. A csapatok az állomásokon pecséteket és pontokat gyűjthetnek az útlevelükbe, majd a dobogón végző csapatokat olimpiai medálokkal és egyéb nyereményekkel díjazzuk.
cologne christmas market 1603916555

Karácsonyi forgatag

Ezen az outdoor programunkon a résztvevők a város ünnepi hangulatú forgatagában igyekeznek teljesíteni a rájuk váró kihívásokat, beszerezni a hiányzó tárgyakat az ünnepekre. Mivel közeledik a Szenteste, a forgatag nagy, a hiányzó, beszerzésre váró dolgok listája pedig hosszú, a csapatnak egy nagyon jó stratégiát kell alkotnia, hogy a feladatot teljesíteni tudják.
advent calendar christmas board game hrh3aw

Karácsonyi Óriás Társas

A résztvevők kipróbálhatják, hogy milyen egy óriás társasjátékon végighaladni bábuikkal, miközben izgalmas, kihívásokkal teli, humoros karácsonyi feladatokat kell megoldaniuk csapatban. A csapatok egy óriás ajándékcsomagnak kinéző dobókockával dobhatnak felváltva. A társasjáték különböző mezőkből áll, amik humoros logikai, szellemi vagy fizikai feladványt rejtenek.
parent giving christmas gift to child

Karácsonyi kívánságlista Karitatív program

A programon résztvevő cég egy általa kiválasztott gyermekotthon lakóit lepi meg idén Karácsonykor. A program során a csapatok játékos módon szerezik be az ajándékokat, melyekkel teljesítjük a gyermekek karácsonyi kívánságait, vágyait. Az ajándékokat a csapat személyesen adhatja át a gyerekeknek.

Írj nekünk

info@creativiteam.hu
Hívj minket
PANÁK VERONIKA: +36 30 872 80 55
SZARKA GRÉTA: +36 30 947 20 70