Tematikus programok

A nagy rablás

A nagy rablás

A csapat fülébe jut, hogy Monte-Carlo híres kaszinójának széfjében rekord nagyságú pénzösszeg rejlik, így elhatározzák a széf kifosztását. Ehhez először fel kell térképezniük a kaszinót, amely során több szerencsejátékban is részt vesznek és felkészülnek a nagy rablásra. A nap végén kiderül, hogy a résztvevő csapat elegendő zsetont gyűjtött-e ahhoz, hogy megtudják a széf pontos helyét és kódját.
Hollywoodi csillagok

Hollywoodi csillagok

A program résztvevői egy napra Hollywoodi csillagokká válnak, ugyanis csapatoknak 1-1 ikonikus film részletét kell előadniuk a napfénypontjaként. A program első felében a csapatok amerikai dollárt gyűjtenek, majd ezekből a program második felében Hollywoodi filmstúdió kelléktárában kell bevásárolniuk az előadáshoz szükséges jelmezeket, eszközöket. A felkészülés és a próbák után pedig indul a CSAPÓ!
SePerc és Nyersz!

SePerc és Nyersz!

Ezen a vidám, szórakoztató programunkon a résztvevőkre a népszerű ügyességi vetélkedő kihívásai várnak. A SePerc és nyersz programunkon különböző csapatépítő próbatételekkel hangoljuk rá a csapatokat az izgalmas végjátékra. A végjátékban különböző kihívásokat 60 másodperc alatt kell teljesíteni, melyek sikeres megoldásához szükség van koncentrációra, problémamegoldó készségre és kitartásra.
Fekete Szakáll kincse

Fekete Szakáll kincse

Ezen a tematikus programunkon a resztvevő csapat célja Fekete Szakáll kincsekkel teli ládájának megszerzése. A kisebb kalóz csapatoknak kalózpróbákat kell teljesíteniük, melyekért kalóztallérokat kapnak és ha elegendő tallért gyűjtenek fény derül a kincsesláda hollétére.
Olimpia

Olimpia

A programon megrendezzük az Olimpiát, ahol a résztvevők összemérhetik tudásukat, különböző sportokban, csapatépítő kihívásokban. A csapatok az állomásokon pontokat gyűjthetnek, majd a csapatokat olimpiai medálokkal és egyéb nyereményekkel díjazzuk.
Volt egyszer egy vadnyugat!

Volt egyszer egy vadnyugat!

A résztvevők a program során az Egyesült Államokbeli Vadnyugaton találják magukat, ahol különböző banditák csapatait erősítik, akik hatalomra szeretnének törni a terület felett.
A vadnyugatot uraló sheriffek azonban ezt nem akarják, így kihívások elé állítják őket, mely során különböző western próbatételeket kell teljesíteniük. A program végén kiderül, melyik csapat nyeri el a legjobb bandita csapatnak járó díjat.
Élő reklámszünet

Élő reklámszünet

A programon minden csapat egy reklámügynökséget képvisel, akik kapnak 1-1 tárgyat (akár a cég termékét, szolgáltatását), amit a lehető legkreatívabb, leghumorosabb és legmeggyőzőbb módon kell egy élő reklámfilmben reklámozniuk. Minden csapat kidolgozza saját stratégiáját, forgatókönyvét. A feladathoz különböző kreatív eszközöket, jelmezeket biztosítunk, illetve bármit felhasználhatnak, ami a kezük ügyébe kerül, illetve a helyszín adottságait is kihasználhatják. Ha minden csapat elkészült saját reklámjával és el is próbálta azt többször, együtt nézzük meg őket egy díjátadón a színpadon, ahol a legjobb reklámokat díjazásban részesítjük.
Láncreakció

Láncreakció

A programon a résztvevőknek minél kreatívabb és hosszabb pályát kell építeniük a kapott eszközökből. A hétköznapi tárgyakból álló pályáknak a lényege, hogy a pálya elején elinduló energia, végig menjen a pályán, úgy, hogy közben minél kreatívabb akadályokat küzdjön le maga elött. A programon az a csapat nyer, aki a leghosszabb és legkreatívabb pályát építi meg az adott idő alatt.
Plane Race

Plane Race

A résztvevők a program első felében különböző csapatépítő játékokban összegyűjtik a repülőgép építéshez szükséges anyagokat, kreatív eszközöket. A program második felében indulnak a tervezési, építési munkálatok. A csapatoknak minél nagyobb, színesebb, kreatívabb repülőket kell építeniük, melyekkel a végén egy izgalmas futamon vehetnek részt. A versenyen több kategóriában indulnak az elkészült repülőgépek: dizájn verseny, gyorsasági verseny, levegőben maradás verseny, stb.
Tanyasi kihívások

Tanyasi kihívások

A résztvevő csapat egy igazi tanyasi, vidéki hangulatú birtokra érkezik, ahol sok feladat vár rájuk. Az igazi tanyasi kihívások teljesítése nem mindennapi készségeket mozgatnak meg, illetve ezen kihívások kimozdítják a résztvevőket a szürke városi hangulatból. A feladatok elvégzése során megtapaszthatják a résztvevők, hogy milyen munkálatokkal jár egy tanya gondozása, rendbetétele.
Csapatok Viadala

Csapatok Viadala

A programon a csapatok sorverseny szerű játékban vehetnek részt. A csapatok célja, hogy a pálya végén lévő eredményjelző táblán minél több pontot gyűjtsenek össze a viadal végére.
A csapatok felsorakoznak egymás mellé és kezdetét veszi a viadal. A csapattagokat ügyességi, logikai és gyorsasági feladatok várják, melyet minél gyorsabban és sikeresebben kell végrehajtaniuk. A csapatoknak mindig el kell dönteni, hogy mely tagjaikat küldik harcba az adott játékban.
A Viadal végén az a csapat nyer, aki a legtöbb pontot gyűjtötte.
Dobozok rejtélye

Dobozok rejtélye

A programon a csapatoknak különböző dobozokban rejlő feladatokat kell megoldaniuk minél rövidebb idő alatt. Ha az adott dobozban rejlő feladatot teljesítették, megkereshetik a következő dobozt és így tovább, míg elérnek a legutolsó dobozig.
A feladatok lehetnek logikai, ügyességi, gyorsasági kihívások, a csapatok fej-fej mellett haladnak és versenyeznek, ki ér leggyorsabban a legutolsó dobozhoz. A leggyorsabb csapat nyereménnyel térhet haza.
A verseny mellett, közös célért is küzdenek a csapatok, ugyanis a legutolsó dobozok egy-egy kulcsot rejtenek, melyet ha minden csapat sikeresen megszerez további jutalomban részesül a teljes csapat.
TOKAJ EXPRESSZ

TOKAJ EXPRESSZ

A Tokaj belvárosában felállított kezdőponton a csapatok megkapják az eligazítást. Itt a csapatoknak teljesíteniük kell egy feladatot és útjukra a sikeres teljesítés sorrendjében indulhatnak el. Minden csapat megkapja 1. borítékját, melyben egy vers az első kihívást és annak helyszínét rejti. A csapatoknak meg kell találniuk az adott helyszínt, majd teljesíteni a feladatot. Ha sikerült, megkapják a következő borítékot és indulnak tovább….. Így megy ez mindaddig, amíg a csapatok végül elérnek az utolsó feladathoz, amiért kapnak egy kulcsot. Ezután a csapatoknak valamilyen módon el kell jutniuk a cél állomásra, ahova minden csapatnak be kell érnie ahhoz, hogy a kulcsokkal ki tudják nyitni az óriás kincsesládát, mely nyereményekkel van tele.
Csapat Rally

Csapat Rally

A program résztvevői egy napra a Forma 1 világába csöppenhetnek. A program első felében a résztvevők csapatépítő próbatételek teljesítésével, autóalkatrészeket, dizájn elemeket gyűjthetnek, majd a program második felében a csapatoknak meg kell alkotniuk a saját Forma 1-es versenyautóikat, pilótájuk versenyruháját és a sajtófőnök beszédét. A hivatalos sajtótájékoztató után indulhat a Forma 1-es Nagydíj, ahol kiderül melyik Forma 1-es csapat alkotta a leggyorsabb és legdizájnosabb járművet. Vigyázz, kész, RAJT!
Gazdálkodj okosan!

Gazdálkodj okosan!

A programon a kisebb csapatok azon versengenek, hogy a nap végén nekik legyen a legtöbb pontjuk. Ezen pontokat a csapatok úgy szerezhetik be, hogy különböző pont értékkel bíró kihívásokat vásárolnak meg, majd ezeket teljesítik sikeresen. A könnyebben teljesíthető, kevesebb pontot érő kihívás kevesebb pénzbe kerül, míg a nehezebben teljesíthető, ám de több pontot érő kihívás drágább.
Mivel az összes csapat ugyanannyi kezdőtőkével rendelkezik, így nem csak a csapatépítő játékok sikeres teljesítésére kell koncentrálniuk, hanem arra is, hogy maradjon elegendő pénzük további kihívásokra is tehát, hogy gazdálkodjanak okosan!
A szupercsapat

A szupercsapat

Ezen a katonai tematikájú programon a résztvevők csapata egy különleges osztagot alkot, akiknek a feladatuk, hogy egy élesített bombát hatástalanítsanak. A nagy csapat kisebb egységekké oszlik, hogy hatékonyabban teljesítsék a kihívásokat, melyek megoldásával információkhoz jutnak a bomba hollétéről és a hatástalanítás módjáról. Az éles bevetésen a csapatoknak szükségük lesz mind a fizikai, mind a szellemi erejükre, valamint problémamegoldó képességükre.

Írj nekünk

info@creativiteam.hu
Hívj minket
PANÁK VERONIKA: +36 30 872 80 55
SZARKA GRÉTA: +36 30 947 20 70