TermészetBEjárós programok

Kincskereső kalandtúra

Kincskereső kalandtúra

A túrázós programon a csapatnak az erdő lakatokkal lezárt óriás kincsesládáját kell megtalálnia. Ehhez azonban a környék erdejében különböző ügyességi, logikai, kreativitást és bátorságot igénylő próbatételeket kell teljesíteniük. A csapatoknak térképek és itinerek segítségével kell megtalálnia ezeket az állomásokat. A kihívásokban a csapatok aranytallérokat gyűjthetnek, melyeket a végén a kincsesláda kulcsaira válthatnak be. Vajon elegendő tallért gyűjt össze a csapat és kincsekkel teli ládával térnek haza?
TOKAJ EXPRESSZ

TOKAJ EXPRESSZ

A Tokaj belvárosában felállított kezdőponton a csapatok megkapják az eligazítást. Itt a csapatoknak teljesíteniük kell egy feladatot és útjukra a sikeres teljesítés sorrendjében indulhatnak el. Minden csapat megkapja 1. borítékját, melyben egy vers az első kihívást és annak helyszínét rejti. A csapatoknak meg kell találniuk az adott helyszínt, majd teljesíteni a feladatot. Ha sikerült, megkapják a következő borítékot és indulnak tovább….. Így megy ez mindaddig, amíg a csapatok végül elérnek az utolsó feladathoz, amiért kapnak egy kulcsot. Ezután a csapatoknak valamilyen módon el kell jutniuk a cél állomásra, ahova minden csapatnak be kell érnie ahhoz, hogy a kulcsokkal ki tudják nyitni az óriás kincsesládát, mely nyereményekkel van tele.
Pacific Blue

Pacific Blue

Vízparti kerékpáros helyszínelők
A programon a résztvevők egy nyomozós csapatot alkotnak, akik kerékpárral erednek a bűnügyek nyomába. A régi sorozathoz, a Pacific Blue-hoz hasonlóan, a vízparton történt bűntényeket kell feltárni a csapatnak és különböző nyomok és bizonyítékok alapján megoldani az ügyet és elkapni az elkövetetőt.
Céggel vagyok, ments ki innen!

Céggel vagyok, ments ki innen!

A csapat a magyar dzsungel közepén találja magát, ahonnan közös erővel ki kell jutniuk. Ehhez először állomásokat kell megtalálniuk, ahol különböző bátorságpróbák várják őket. A próbákon a csapatok csillagokat gyűjthetnek, melyekért a program közben és végén zsákmányt szerezhetnek. Az állomásokon túléléshez szükséges feladatokkal, illetve bátorságot igénylő játékokkal találkoznak, mint például: menedéképítés, tűzrakás, ízeltlábú kóstolás, dzsungel koktél ivás, mit rejt a doboz?, stb. Ha minden kihívást teljesítettek, megkapják a kimenekítési pont koordinátáit és a kimenekítés jelszavát.
Erdei Gasztrokalandok

Erdei Gasztrokalandok

Ezen az erdei túrázós programunkon a kisebb csapatok különböző csapatépítő kihívásokban mérettetik meg magukat, miközben a délutáni bográcsozás alapanyagait is össze kell gyűjteniük. A túra végeztével, az összegyűjtött alapanyagokból a cég dolgozói immár egy csapatként egy hatalmas tüzet rakva közösen megfőzi a jól megérdemelt bográcsételt, a CreativiTEAM csapata pedig megjutalmazza a legjobban teljesítő csapatot!
Földön-vizen-kétkeréken

Földön-vizen-kétkeréken

A helyszínen elrejtett óriás kincsesláda nyomába eredtek. Aranytallérokat gyűjtötök, melyekért megvásároljátok a kincsesláda kulcsait. Az aranytallérok 3 különböző útvonalon vannak elrejtve. Csapatonként X kenu, X motoros ladik és X kerékpár áll rendelkezésetekre, így fel kell osszátok magatok között, ki melyik távot (kenus/ladikos; kerékpáros; gyalogtúrás) és annak feladatait teljesíti. Vajon sikerül összegyűjtenetek az összes kulcsot a ládához és csapatotok méltó gazdája lesz a benne rejlő kincseknek? Gyertek el és vigyetek haza sok közös élményt és izgalmas kincseket!
JÁRDa Várost

JÁRDa Várost

Ezen a városfelfedező programunkon a résztvevőkre, olyan feladványok várnak, melyek megfejtéséhez a környékbeli nevezetességeket, látnivalókat mindenképp érinteniük kell. A felfedező út közben, olyan kihívásokkal is szemben találják magukat, melyek teljesítésével a program végén nem csak az adott várost, hanem egymást is megismerik jobban.
Kenus mentőakció

Kenus mentőakció

A programon a résztvevők fülébe jut, hogy egy társuk a veszélyes vizek közepén hajótörést szenvedett, így kenukkal indulnak meg a mentőexpedícióra. A kenus mentőalakulatok útközben elszórt információk és nyomok segítségével juthatnak el társukhoz, ám az út során nem várt kihívásokkal is számolniuk kell.
Tisza-parti kincskeresés

Tisza-parti kincskeresés

A könnyed túrázós programon, a csapatnak a Tisza-part eldugott kincsét kell megtalálnia. A résztvevők kisebb csapatokban indulnak neki a kincskereső túrának, mely során feladványok, kihívások (logikai, szellemi, kevés fizikai aktivitást igénylő) várják Őket, amik teljesítéséért egyre közelebb kerülnek a kincsesládához.
A sárkány nyomában

A sárkány nyomában

Sárkányhajózás az összhang jegyében

A résztvevők elhatározzák, hogy felkutatják és megküzdenek azzal a sárkánnyal, mely már nagyon régóta rettegésben tartja a tópart lakóit. A merész csapat „sárkányalakot” öltve indul a küldetésre, hogy közös erejükkel és összhangjukkal előcsalják, majd leküzdjék a rejtélyes sárkányt és megkapják a méltó jutalmukat.
Cserkész kalandtúra

Cserkész kalandtúra

A programon a résztvevők elszánt cserkészcsapatai a térség rég elveszett, lakatokkal lezárt kincsesládájának nyomába ered.
A cserkészeknek az erdő különböző pontjain lévő állomásokat kell térkép részletek és itinerek segítségével megtalálniuk, ahol cserkészvezetők várják őket. A kihívások teljesítése után a csapatok cserkésznaplójukba pecsétet kapnak illetve teljesítésük alapján pontokat.
Az állomások teljesítése után a vezetőktől megkapják a kincsesláda kulcsait illetve segítő információt a láda hollétéről.
Kétkeréken állva

Kétkeréken állva

A kincsesláda nyomában
A résztvevők kétkeréken állva gurulnak a természetben, ahol az adott helyszín adottságait, élővilágát és rejtélyes kincsét fedezik fel. A programon különböző állomások várják a segway-en érkezőket és egy-egy próba teljesítéséért kulcsokat és újabb információkat kapnak a kincsesláda hollétéről
Túra a Hold fényében

Túra a Hold fényében

Ezen éjszakai túrázós programunk egy nagyon izgalmas és kalandos program, mely mindenképp bevállalós résztvevőket igényel. A résztvevőknek már önmagában is kihívás éjszaka a sötét erdőben túrázni, ám de ezen programon még pluszba várnak rájuk olyan kihívások a Hold fényében, melyek megoldásához nagy bátorságra, összetartásra és kitartásra van szükség.
GPS-es kalandtúra

GPS-es kalandtúra

Ezen programunk főszerepében a GPS-ek, a térképek és stratégia alkotás áll. A kisebb csapatok 1-1 GPS készülékkel és térképpel vágnak neki a kalandos túrának, ahol a cél az, hogy az útilapjukba az összes állomás be legyen jegyezve, illetve hogy a túra folyamán szembejövő próbatételeket minél jobban teljesítsék. Ám a hiányzó koordináták és a zavaros vaktérkép nem egyszerűsíti meg dolgokat.
A barlang mélyén

A barlang mélyén

A programon a résztvevők kiépítetlen barlangban ismerhetik meg saját és munkatársaik képességeit.
A túra folyamán különböző csapatépítő kihívásokat kell a résztvevőknek teljesíteniük melyek megfejtéséhez olyan készségek és képességek szükségesek, melyek mind a munkában mind a barlang mélyén elengedhetetlenek.
Szelek szárnyán

Szelek szárnyán

A program első részében a szárazföldön játékos, aktív, vitorlázással kapcsolatos csapatépítő gyakorlatokkal hangoljuk rá a résztvevőket a vitorlázásra, majd irány a vitorla. Vitorlázás alapjainak elsajátítása közben a csapatoknak különböző feladványokat kell megoldaniuk, majd jöhet a nap fénypontja: A már profi vitorlás flották a rajthoz állnak és elindul a hatalmas verseny a szelek szárnyán!

Írj nekünk

info@creativiteam.hu
Hívj minket
PANÁK VERONIKA: +36 30 872 80 55
SZARKA GRÉTA: +36 30 947 20 70