Rólunk

Bemutatkozásunk

A CreativiTEAM csapatépítő vállalkozás 2019-ben jött létre. Már egyetemi tanulmányaink, majd a több évnyi csapatépítő programok szervezéssel eltöltött idő alatt megfogalmazódott bennünk, hogy az ezek során megszerzett tudásunkkal és tapasztalatainkkal egy olyan vállalkozást hozzunk létre, melyben a saját elképzeléseinkkel, szemléletünkkel és kreativitásunkkal valami újat és különlegeset hozzunk létre.

Célunk, hogy a csapatépítő programjainkon, a cég résztvevői a szórakozáson és a kikapcsolódáson keresztül egy igazi, összetartó csapattá váljanak, amely a közös munkához elengedhetetlen. Ahhoz, hogy egy cég produktív tevékenységet végezzen a hétköznapokban fontos, hogy az egyén ki tudjon bontakozni, hozzá tudja tenni a csapat munkájához a saját képességeinek legjavát. Szakmai tudásunkkal, tapasztalatunkkal abban segítjük a cég résztvevőit, hogy játékos feladatokon keresztül mutatjuk meg nekik, hogyan válhatnak a csapat hasznos tagjává valamint, hogy a közös cél eléréséhez, hogyan kamatoztathatják a munkában az egyéni képességeiket, készségeiket. Fontos számunkra, hogy a programrajainkon minden résztvevő aktívan és vidáman vegyen részt.

Az általunk alkalmazott csapatépítő gyakorlatok közben fejlesztjük a csapattagok közti kommunikációt, együttműködést és bizalmat. Továbbá a játékos feladatok erősítik a csapatkohéziót valamint fejlesztik a problémamegoldó képességet. Csapatépítő élményprogramjainkat a megrendelő igényeinek és kéréseinek megfelelően, cégre szabva dolgozzuk ki.

Panák Veronika

Cégvezető, programszervező, programvezető
 
Az 5 éves egyetemi tanulmányai alatt részt vett különböző szabadidős programok szervezésében és lebonyolításában, illetve játékvezetésben is. A mesterszak elvégzése után 3 évig egy csapatépítő cégnél helyezkedett el, ahol eleinte a programokon vezetett különböző csapatépítő gyakorlatokat, majd később a teljes körű programszervezéssel foglalkozott.
 
Humoros és barátságos személyiségével, vezetői készségeivel irányítja a CreativiTEAM csapatát.

Szarka Gréta

Cégvezető, programszervező, programvezető
 
Az egyetem alatt rendszeresen vezetett gyakorlatokat különböző céges csapatépítő programokon, majd tanulmányai után három évig csapatépítő programok teljes körű megszervezésével foglalkozott. 
 
Ezen évek alatt a programszervezés minden részletébe beletanult. Panák Veronikával az egyetem alatt ismerkedtek meg, majd a következő 3 évben is egy cégnél dolgoztak, amely során a barátságon túl, egy kiegyensúlyozott és egymást kiegészítő szervezői párost alkottak. 
 
Precizitásával, kreativitásával és határozottságával erősíti a CreativiTEAM vezetői csapatát.
Rólunk
Rólunk

Írj nekünk

info@creativiteam.hu
Hívj minket
PANÁK VERONIKA: +36 30 872 80 55
SZARKA GRÉTA: +36 30 947 20 70